Drugi dan na EP – tri meča


Tokom drugog dana Evropskog prvenstva u Nemačkoj biće odigrana tri meča, i to u terminu od 15.00 časova igraće Mađarska i Švajcarska, od 18.00 sati Španija i Hrvatska, i od 21.00 čas Italija protiv Albanije.

U prvom meču dana Švajcarci su bili bolji od Mađara rezultatom 3:1. Prvi gol selekcija Švajcarske postigla je već u 13. minutu, a u 45. minutu bilo je 2:0.

Mađarska reprezentacija je zaigrala mnogo bolje na početku drugog poluvremena, nakon deset minuta igre uspela da postigne pogodak i smanji rezultat na 2:1.

U nadoknadi vremena Švajcarci postižu još jedan gol i time je postavljen konačan rezultat od 3:1.

Posle prvog kola u grupi A stanje je bilo sledeće, Nemačka i Švajcarska imale su po 3 boda, a Škotska i Mađarska bez bodova.

U prvom meču grupe B Španija je deklasirala Hrvatsku sa 3:0. Reprezentativci Španije postigli su sva tri gola u prvom poluvremenu (29.minut Morata, 32.minut Ruiz, 45+2.minut) a nisu dali neke prilike Hrvatima da postignu pogodak. Tek u 78. minutu imali su odličnu priliku da iz kaznenog udarca smanje vođstvo španaca ali i to nisu iskoristili.

Drugi meč grupe B između Italije i Albanije završen je rezultatom 2:1 za Italijane. Albanci su poveli golom u prvom minutu igre, ali Italijani se nisu zbunili u tom momentu već zaigrali veoma dobro i preokrenuli rezultat postigavši golove u 11. i 16. minutu igre. Tim rezultatom je i završen meč.

Posle prvog kola u grupi B Španija i Italija imaju po 3 boda, a Hrvati i Albanci bez bodova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *