Rezultati drugog dana osmine finala EP


Utakmice drugog dana osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj odigrane su juče, 30. juna, između selekcija Engleske i Slovačke, i Španije i Gruzije.

U terminu od 18.00 časova odigran je meč između Engleza i Slovaka u kome su engleski fudbaleri odneli pobedu od 2:1, i to u produžetku. Sama ova činjenica govori o tome koliko je ovaj meč bio neizvestan. Ovom pobedom Engleska se plasirala u četvrfinale EP gde će igrati protiv reprezenatacije Švajcarske, 6. jula od 18.00 časova. To će biti dobar test za Englesku, da se vidi da li ima kvaliteta ili se do sada provlačila.

U večernjem terminu od 21.00 čas odigrana je utakmica između Španije i Gruzije. Izrazili favorit, selekcija Španije opravdala je tu ulogu i protiv najvećeg iznenađenja prvenstva, reprezentacije Gruzije odnela ubedljivu pobedu od 4:1. Bez obzira na ovaj poraz reprezentacija Gruzije se nije obrukala, već pokaza zavidan nivo igre. Španija se plasirala u četvrtfinale gde će igrati protiv domaćina, selekcije Nemačke, i to 5. jula od 18.00 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *