Nedeljni horoskop od 23. do 29. juna 2024 godine

Pogedajte šta vam poručuju zvezde za sedmicu pred nama.


Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Moraćete da preduzmete sve mere predostrožnosti, kako poslovi na kojima radite duže vreme ne bi došli u pitanje. Razgovori sa nadređenima će otežati vašu situaciju, pa ne ulazite u rasprave po svaku cenu.

Ljubav – Mogući su prekidi veza i rasipanje energije na veze koje nisu vredne toga. Ovan će izlaz iz bračnih problema tražiti u opuštenom flertovanju, samo pazite da ne uradite nešto zbog čega ćete požaliti. Ali ove nedelje ćete rešiti mnoge stvari.

Najbolji dan: 29. jun
Najgori dan: 23. jun

Bik 21. 4. – 21. 5.


Posao – Mnogo toga će doći neočekivano, pa će prilagodljivost i snalažljivost biti važni. Mogućnosti za nova materijalna dobra i povećanje plata su prilično velike, samo treba biti strpljiv.

Ljubav – Bik će biti otvoren za nova iskustva. Privlačiće ih sve što je novo i zanimljivo. Time će samcima obezbediti, ako ne nove ljubavne početke, bar zanimljiv i ispunjen društveni život. Ako ste u vezi ili braku, dobro se slažete sa partnerom.

Zdravlje – Bolesti će vas podstaći da više vodite računa o sebi, posetite lekara i obavite preglede. Mnogi će se odlučiti da idu na dijetu, zdravije jedu i više vežbaju, svesni da su se u poslednje vreme dosta zanemarili.

Najbolji dan: 24. jun
Najgori dan: 25. jun

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Otvaraju vam se nove mogućnosti, zahvaljujući vašoj prilagodljivosti i spremnosti da se promenite. Različite veštine, lakoća izražavanja i komunikacije i nove ideje obezbediće uspeh Blizancima.

Ljubav – Bićete spremni da prekinete vezu koja vas ne zadovoljava. Naći ćete snage da preduzmete taj korak i moći ćete da ga objasnite drugoj strani na odgovarajući način. Putovanje, vikend u drugom gradu ili poznanstvo preko interneta donose vam novo poznanstvo.

Zdravlje – Nemirni i nervozni, teško ćete se opustiti. Najbolji način za uklanjanje negativne energije je bavljenje nekim borilačkim veštinama i sportom. Od ove nedelje, stariji pripadnici znaka će se osećati bolje i biti bliže izlečenju.

Najbolji dan: 26. jun
Najgori dan: 28. jun

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Kolege vam pomažu, a vaš društveni ugled i status se poboljšavaju. Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku, mogli biste da primite dobre vesti, posebno finansijske prirode. Bićete vredni i efikasni.

Ljubav – Zalupićete vrata svađama, strahovima i brigama. Primetićete da se vaš partner prema vama odnosi sa više poštovanja i pažnje. Za mlađe Rakove na pomolu su nove ljubavi, pa će se naći u željenom zagrljaju. Važno je da izađete i zabavite se što je više moguće.

Zdravlje – Još uvek ste u osetljivom periodu, ali sada ste ojačani pozitivnim uticajem Merkura i Marsa, pa ćete imati više energije. Osećaćete se iz dana u dan sve bolje, ali ne preterujte sa alkoholom i hranom.

Najbolji dan: 27. jun
Najgori dan: 23. jun


Lav 23. 7. – 22. 8.

Posao – Komunikacija će umoriti Lavove, a timski rad će zahtevati odricanja na koja neće biti spremni. Najviše ćete uživati u poslovima koji vam daju slobodne ruke i samostalno donošenje odluka.

Ljubav – Moguće su tajne ljubavi ili nerazumevanja sa partnerom. Najuzbudljivije stvari će se desiti kroz slučajne susrete. Ako se ne osećate bezbedno ili vam nešto nije jasno, razgovor sa partnerom će vam pomoći da sprečite neželjeni razvoj situacije.

Zdravlje – Zbog nepovoljnog uticaja Marsa skloni ste iscrpljenosti, a posebno će vam smetati vremenske promene. Ako boravite na moru, nemojte se izlagati suncu bez dobre zaštite, a ne zaboravite da nosite naočare za sunce i šešir.

Najbolji dan: 29. jun
Najgori dan: 25. jun

Devica 23. 8. – 22. 9.


Posao – Ostavićete utisak sigurne i odgovorne osobe i uliti poverenje, pa ćete dobiti poslove i ponude koje bi mogle da prevaziđu vaše iskustvo. Mnogo ćete se kretati, a neki će putovati češće.

Ljubav – Intenzivno ćete izlaziti i družiti se sa prijateljima, a u takvoj atmosferi upoznaćete zanimljivu osobu, koju ćete odmah poželeti da bolje upoznate. Zauzete Device će se konačno urazumiti u odnosu sa partnerom, pa će se zajedno uhvatiti u koštac sa problemima iz prošlosti.

Zdravlje – Vaše zdravlje se značajno poboljšalo, imate dovoljno energije da vam pomogne da se nosite sa svim naporima. Jedini problem može biti nesanica i mentalni nemir, pa pokušajte da se opustite ili meditirajte što je više moguće.

Najbolji dan: 23. jun
Najgori dan: 26. jun

Vaga, 23. 9. – 22. 10.


Posao – Neplanirane okolnosti kao što su nesporazum sa kolegama, dugo putovanje, sporost birokratije, zagubljenje važne pošiljke ili blokiran račun kompanije, mogle bi da spreče vaše planove. Organizujte se.

Ljubav – Partneru ćete zameriti zbog mnogih stvari, ali istovremeno nećete moći da prihvatite kritike na svoj račun. Slobodna Vaga, ne dozvolite da se rođaci ili roditelji mešaju u vaše privatne poslove. Ne morate nikome da opravdavate svoj način života.

Zdravlje – Ne zatvarajte se u kuću. Boravak na svežem vazduhu će vam od velike koristi, ali nemojte šetati tokom najtoplijeg vremena. U odličnom raspoloženju, nedelju ćete provesti baveći se raznim aktivnostima.

Najbolji dan: 25. jun
Najgori dan: 28. jun

Škorpija 23.10 – 21.11.


Posao – Isticaćete se u stresnim situacijama, posebno onima koje zahtevaju brzo prilagođavanje, pregovaranje i ubeđivanje. Mogli biste češće putovati, biti zaduženi za odnose sa javnošću.

Ljubav – Više ćete se držati braka i veza i ulagati trud i energiju da svoju ljubav zaštitite od spoljnih izazova. Moguća je ljubav na prvi pogled ili jaka privlačnost sa nekim sa kim ste imali neodređen odnos. Vezane Škorpije su bliže svom partneru.

Zdravlje – Osećate nezadovoljstvo i uznemirenost, iako ne znate šta je uzrok ovakvih stanja. Možda ste predugo bili izloženi stresnim situacijama i iscrpili ste rezerve energije. Nije na odmet proveriti krvnu sliku.

Najbolji dan: 28. jun
Najgori dan: 26. jun

Strelac 22.11 – 21.12


Posao – Vaš način izražavanja misli i osećanja neće biti jasan kolegama. Misliće da im nešto krijete, optužiće vas da ste rasejani ili nedovoljno angažovani. Pokušajte da se fokusirate.

Ljubav – Traženi ste i popularni u društvu, što će vam doneti mnogo poziva za izlaske i zabave. Samci, obratite pažnju na zanimljivu osobu koja će vas osvojiti ne samo atraktivnim izgledom, već i zavidnim intelektualnim sposobnostima.

Zdravlje – I pored bolesti i niske energije, vedrina i optimizam neće dozvoliti Strelcima da padnu u tužno raspoloženje. Ali pazite na povećanu sklonost virusnim infekcijama, a neki mogu patiti od produženog kašlja.

Najbolji dan: 29. jun
Najgori dan: 27. jun

Jarac 22.12 – 20.1


Posao – Možda vam se poslovni teret čini prevelikim, ali većina vas će iz krize izaći jači i sposobniji. Suočeni ste sa realnošću, ali istovremeno motivisani za odlučne promene.

Ljubav – U jednom trenutku ćete se savršeno razumeti sa partnerom, a u sledećem ćete to žestoko poricati. Prolazeći kroz sukobe i preispitivanje, rešićete neke fundamentalne probleme u odnosu sa partnerom. Jarčevima samcima stiže nova ljubavna veza! Piše 24 sata.hr.

Zdravlje – Moguće su prolazne glavobolje ili migrene. Provedite što više vremena na svežem vazduhu, ali izbegavajte kretanje po vrućem vremenu. Skloni ste raznim nezgodama, pa se čuvajte povreda i padova.


Najbolji dan: 23. jun
Najgori dan: 26. jun

Vodolija 21. 1. – 18. 2.


Posao – Teške odgovornosti će vas primorati na veće žrtve, ali istrajte u svom poslu. Pazite na komunikaciju sa nadređenima i nemojte se ponašati kao da vas nije briga ako neki poslovi nisu dobro obavljeni.

Ljubav – Poslovne zavrzlame će uticati na privatni život Vodolije, pa će svađe oko sitnica postati uobičajene. Da biste održali mir u kući, iskrenim razgovorom objasnite partneru šta vas zaista muči. Izbegavajte flertovanje na poslu – neće se dobro završiti!

Zdravlje – Mnogi od vas će se osećati iscrpljeno. Da biste malo ojačali svoje živce, jedite više hrane bogate vitaminima B, kao što su mahunarke, žitarice ili meso. Zbog sklonosti virusima, ojačajte imunitet vitaminima.

Najbolji dan: 25. jun
Najgori dan: 24. jun


Ribe 19. 2. – 20. 3.


Posao – Vaši talenti i sposobnosti će doći do izražaja. Daćete dašak kreativnosti svemu što radite. Poseban pečat će izdvojiti vaše radove i dati im priznanje. Veoma ste kreativni.

Ljubav – Iznenadićete partnera sofisticiranim analizama. Uspešno ćete raščistiti sve nesporazume, što će se dobro odraziti na vaše raspoloženje. Vikend donosi uspeh u ljubavi, a za neke čak i sudbonosni trenutak – venčanje. Slobodne Ribe će se duboko zaljubiti u nekoga.

Zdravlje – Osetićete veliko poboljšanje, pre svega u vidu boljeg raspoloženja i povećanja energije. Sunce u vašem omiljenom znaku Raka biće odgovorno za vašu vitalnost, pa ćete dobro podnositi napore.

Najbolji dan: 27. jun

Najgori dan: 25. jun

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *