Stvoreni jedno za drugo: Ovo su najbolji horoskopski parovi

Kada je reč o ljubavi, jedno je sigurno – svi se potajno nadamo da ćemo jednog dana naći svoju srodnu dušu. Nekog sa kim ćemo deliti svoj život i ko će svemu dati neki dodatni smisao. Međutim, dobro je poznata činjenica da za uspešnu vezu nije dovoljna samo ljubav. Potrebno je mnogo razumevanja i tolerancije, kao i emotivne i intelektualne kompatibilnosti.    

Astrologija donekle može da pomogne u odabiru partnera. U nastavku teksta saznajte koji se horoskopski znaci najbolje slažu u ljubavi.

VODOLIJA I OVAN

Ova dva znaka su zavisnici od adrenalina. Poznati su po avanturističkom duhu, a zajedno stvaraju izuzetno uzbudljiv odnos. Oni su skoro uvek spremni za akciju i vrlo su otvoreni. Obožavaju putovanja i veliki su radoholici. Najbolje od svega je što sve žele da rade zajedno. Ovo je jedan od najmoćnijih parova. Razumeju potrebu za vremenom za sebe, shodno tome daju dovoljno prostora jedno drugom.

RAK I BIK

Ova dva horoskopska znaka su emotivno snažno povezani, odlikuje ih mirniji temperament, pa je njihova veza stabilna i bez trzavica. Razumevanje im pomaže u izgradnji povezanosti, koja je sve čvršća kako odnos raste, a oba znaka poseduju nešto što drugom nedostaje, tako da se savršeno nadopunjuju.

BLIZANCI I VODOLIJA

Ovaj je par drugačiji od ostalih parova. Oni osećaju ogromnu povezanost na mentalnom i emocionalnom nivou, zbog čega im se već u početku veze čini kao da se znaju godinama. Iako je svaki trenutak koji provedu zajedno fenomenalan, oboje razumeju potrebu za slobodom, koja im pomaže da njihov odnos ojača kako vreme prolazi.

RIBE I RAK

Ovo je po horoskopu najromantičniji par, imaju duboku kosmičku vezu. Odlično funkcionišu u svim situacijama i ponosni su jedan na drugog. Zbog toga što se tako dobro poznaju, odnos im vremenom postaje sve jači i jači. To omogućuje njihovoj vezi da bude veoma stabilna. Rakovi su dominantniji u ovoj vezi, a Ribe svojom sanjalačkom prirodom vezu pretvaraju u romantičnu bajku.

STRELAC I LAV

Ova dva znaka imaju vrlo strastven odnos, oboje uživaju u životu i ljubavi. Jedan drugom su snažna podrška i inspiracija do kraja. Ovi vatreni znaci su par za primer. Oboje imaju glave na ramenima, čak su i spremni da pomognu drugim parovima koji imaju probleme. Oni imaju neverovatnu paralelnu mentalnu povezanost koja je neuništiva.

BIK I DEVICA

Ova dva znaka se odlično slažu. Oboje su zemljani znakovi koji imaju tendenciju da se oblikuju zajedno poput gline. Njih odlikuje ležerni stav, što odnos čini vrlo mirnim. Pošteni su i iskreni, pa zato u ozbiljnim i dugoročnim odnosima ostvaruju veliku bliskost. Ovi znaci su vrlo posvećeni jedan drugom, oni osećaju da su jednaki u svakom pogledu.

VAGA I BLIZANCI

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Imaju vrlo izraženu telepatiju. Oba znaka imaju visok nivo duhovnosti i inteligencije, zbog čega uživaju u dubokim i beskonačnim razgovorima koje samo oni mogu da razumeju. Veoma cene jedan drugog, cene sklad i mir u svojoj vezi. Veza im se zasniva na poštovanju i jednakosti.

ŠKORPIJA I RAK

Vodeni znaci imaju snažne emocije, što ova dva znaka čini još kompatibilnijima. Hrane se zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri i jedan drugome su najveća podrška. Predanost i vrlo sličan moralni kompas čini njihov odnos intenzivnim, ali uravnoteženim. Obostrana briga i podrška čini ovaj par fokusiranim i intenzivnim.

JARAC I BIK

Njih odlikuje magična privlačnost. Zbog toga uvek razmišljaju i sanjare o beskrajnoj ljubavi. Imaju divnu vezu i dive se jedno drugom, shodno tome veza im je puna poštovanja. Oboje teže porodičnim vrednostima, pa su zato brakovi ovih parova veoma stabilni i skladni.

RIBE I ŠKORPIJA

Za ovaj par slobodno može da se kaže da su srodne duše. Oboje su jako intuitivni. Oni žele da potpuno upoznaju ličnost svog partnera, da znaju svaku njegovu misao i tajnu. Imaju veliko međusobno poštovanje i nikada ne zaboravljaju romantiku. Škorpijina posesivnost uopšte ne smeta Ribama, a sa druge strane Škorpije obožavaju romantičnu i nežnu prirodu Riba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *