Rezultati mečeva jedanaestog dana EP


U jučerašnjim mečevima u okviru grupe B, koji su odigrani u večernjem terminu od 21.00 čas postignuti su sledeći rezultati: Španija-Albanija 1:0 i Hrvatska-Italija 1:1.


Meč između selecija Španije i Albanije nije bio toliko zanimljiv, ali je mogao biti pošto je trener favorizovane španske reprezentacije podcenio Albance i na teren izveo drugi sastav. Ipak su Španci nekako uspeli da sačuvaju pobedu i prođu grupnu fazu takmičenja sa maksimalnim učinkom od 3 pobede.

Meč između Hrvatske i Italije bio je mnogo interesantniji za gledanje, naročito od momenta kada su Hrvati poveli golom Luke Modrića, koji je u prethodnom napadu promašio jedanaesterac (tačnije golman Donaruma je odbranio). Do poslednjeg trenutka meča Italijani su pokušavali da postignu izjednačujući pogodak, i to se dogodilo bukvalno u poslednjem trenutku (baš kao izjednačujući gol Luke Jovića za Srbiju protiv Slovenije). Hrvati su se nadali osvajanju 3 boda i plasmanu u narednu rundu takmičenja, ali gol Zakanjija ih je udaljio i sada mogu samo da čekaju da druge reprezentacije odigraju za njih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *