U vojnim bolnicama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu specijalistički pregledi za građane


Danas je Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije saopštilo da će, povodom obeležavanja Dana sanitetske službe Vojske Srbije, Uprava za vojno zdravstvo organizovati akciju specijalističkih pregleda za građane na Vojnomedicinskoj akademiji, u Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad od 29. jula do 2. avgusta.

Kako je navedeno u saopštenju, na Vojnomedicinskoj akademiji biće omogućeni pregledi kardiologa, endokrinologa, dermatologa i plastičnog hirurga.

U Vojnoj bolnici Niš biće dostupni specijalisti opšte hirurgije, oftalmologije, otorinolaringologije, ginekologije, interne medicine, pulmologije, neurologije, kožnih bolesti, infektivnih bolesti i psihijatrije.

U Vojnoj bolnici Novi Sad građane će pregledati opšti hirurzi, ortopedi, ginekolozi, fizijatri, specijalisti interne medicine, dermatolozi, neurolozi, psihijatri i radiolozi.

Pacijentima sa prethodno utvrđenim oboljenjima preporučeno je da na pregled donesu potrebnu prethodnu medicinsku dokumentaciju, kao i rezultate laboratorijskih analiza, navodi se u saopštenju.

Detaljnije informacije pogledajte ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *