Nedeljni horoskop od 8. do 14. septembra

Ovnovi bi trebalo više da odmaraju, Lav je u ovom periodu odličan u komunikaciji, dok će se Strelčevi osamiti,… Pogledajte šta vam donose naredni dani u horoskopu.

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Merkur u Devici će vas podstaći na konstruktivnu akciju. Radićete mnogo, posebno kada je u sredini projekat na koji ste se dugo koncentrisali. Isticaćete se u poslovima koji zahtevaju kreativnost.

Ljubav – Zapostavićete značaj bračne komunikacije. Partner će biti pun pritužbi na vas, što bi moglo da probudi inat u vama. Slobodni će biti skloni pogrešnim emocionalnim procenama, možda se čak i zaljubiti u nekoga ko ima veoma tešku i komplikovanu prirodu.

Zdravlje – Mogli biste da osetite jači mentalni zamor. Odmaranje i duže spavanje će vam odgovarati, ali ako je suditi po planetama, toga će ove nedelje biti najmanje. Bićete prilično opterećeni poslom i obavezama.


Najbolji dan: 11. septembar

Najgori dan: 8. septembar


Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Oštro ćete se protiviti pojedincima koji će svojim načinom poslovanja otežati ili usporiti radni proces. Otvoriće vam se nove mogućnosti ili ponude koje nećete propustiti.

Ljubav – Sve što započnete, pokušaćete da završite. Nećete biti zadovoljni polovičnim rešenjima, pa ćete prekinuti lošu vezu i prepustiti se novom strasnom zagrljaju. Što više ulažete u svoju vezu ili brak, manja je verovatnoća da će krenuti nizbrdo.

Zdravlje – Imaćete dobro zdravlje, ali ćete biti prilično iscrpljeni poslom i poslovnim događajima. Svađe sa nekim od vaših kolega će poprilično uticati na vas. Ali vaše psihičko i fizičko stanje će biti odlično, tako da možete dobro da se nosite sa stresom.

Najbolji dan: 13. septembar

Najgori dan: 9. septembar

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Budite taktični sa autoritetima. Previše ćete se oslanjati na tuđa mišljenja i truditi se da ugodite drugima, pa ćete potrošiti previše energije i nećete postići ispunjenje. Računajte na manje zastoja.

Ljubav – Nalazite se u danima nove ljubavi ili zbližavanja sa voljenom osobom. Privlačićete poglede drugih ljudi, biti lider u društvu i uživati u utisku koji ćete ostaviti na okolinu. S nekim ćete se posebno dobro slagati intelektualno i voditi duge razgovore.

Zdravlje – Imaćete dosta fizičke snage, pa ćete se dobro nositi sa svim naporima. Ali psihički ćete biti u padu, pa će se osećaj nemira pojačati, a često ćete patiti od promena raspoloženja i nesanice.

Najbolji dan: 14. septembar

Najgori dan: 11. septembar


Rak 22. 6. – 22. 7.


Posao – Imate prednost u odnosu na konkurenciju zbog dobre informisanosti, uticajnih poznanstava i brzih odgovora na ponude i pitanja. Uspešno ćete rešiti kašnjenja u saobraćaju plaćanja.

Ljubav – Sa simpatijama ćete uživati u verbalnim iskrama. Privlačiće vas pričljivi ljudi, neopterećeni problemima i jednostavni i vešti u komunikaciji. Ali oženjeni Rakovi koji su rođeni u junu imaće nesporazume u komunikaciji sa svojim partnerom.

Zdravlje – Zbog Marsa u vašem znaku puni ste energije, ali i skloni iscrpljenosti. Možete da zakažete pregled kod lekara ili da počnete intenzivnije da vežbate, da započnete dijetu i prestanete da pušite.

Najbolji dan: 8. septembar

Najgori dan: 13. septembar

Lav 23. 7. – 22. 8.


Posao – Dani su pogodni za promene i otklanjanje problema u međuljudskim odnosima. Biće vam obezbeđeno finansijsko ili administrativno rešenje. Poslovi koje sada ugovarate doneće vam materijalnu dobit.

Ljubav – Vaša smirenost i objektivnost odlično utiču na partnera. Povezuju vas isti ciljevi i planiranje za budućnost. Zajedno ste spremni da rešite svaku prepreku. Samcima bi se mogla udvarati osoba iz viših društvenih krugova. Piše 24sata/hr.

Zdravlje – Dobar uticaj Merkura i Venere izoštriće vašu pažnju i koncentraciju. Ako ste imali zdravstvenih problema, sada ćete početi da se osećate mnogo bolje. Dani su idealni za sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 12. septembar

Najgori dan: 9. septembar

Devica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Merkur, koji je u vašem znaku, utire put ka mnogo boljoj poslovnoj situaciji nego prethodnih nedelja. Imaćete zaštitu ljudi na položaju, proširiti svoj uticaj i pokazati svoje veštine.

Ljubav – Aktivisaćete društveni život i lako ćete šarmirati osobe suprotnog pola. Rođene na početku znaka očekuje prijatno ljubavno iznenađenje – prijateljstvo biste mogli da pretvorite u ljubavnu vezu. Bračni odnosi postaju sve stabilniji i čvršći.

Zdravlje – Sunce je i dalje u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Otporni ste i mnoge vaše bolesti su nestale, ali imate problema sa raspoloženjem, pa znate da budete grubi prema ljudima.

Najbolji dan: 13. septembar

Najgori dan: 10. septembar

Vaga, 23. 9. – 22. 10.


Posao – Ništa neće ići kako ste zamislili i bićete primorani da se stalno vraćate na početak. Uz sve to, neko od vaših kolega ili šefova mogao bi da vas razočara ili izneveri svojim ponašanjem.

Ljubav – Pojaviće se fizički simptomi karakteristični za zaljubljenost – leptirići u stomaku, ali i osećaj zaokruženosti kada ste u blizini jedne osobe. Na pragu ste ljubavne veze, a čak i oni koji su u braku imaće stabilniji odnos sa partnerom.

Zdravlje – Venera u vašem znaku biće zaslužna za vaše bolje raspoloženje, pa ćete imati jaču potrebu za društvenim životom. Češće ćete izlaziti i zabavljati se, početi da se bavite hobijima ili vežbate.

Najbolji dan: 11. septembar

Najgori dan: 14. septembar


Škorpija 23.10 – 21.11.

Posao – Udružićete snage i ideje sa kolegama. Imate povoljan aspekt timskog rada, kao i formiranja partnerstva. Ne odustajte od svojih ciljeva, bez obzira na količinu prepreka i problema.

Ljubav – Preuveličavate svoju naklonost prema zauzetoj osobi. Shvatićete da ste svoju energiju usmerili na vezu bez budućnosti i da je pametnije obratiti se nekom drugom, ko je slobodan. Ako ste u braku, nepotrebno ćete izražavati sumnju u partnerovu ljubav.

Zdravlje – Vodićete aktivan i dinamičan život, što će podrazumevati boravak na svežem vazduhu i duge šetnje. Ako imate zdravstvenih problema, nećete ih dozvoliti da uzmu maha, već ćete se odmah obratiti lekaru.

Najbolji dan: 8. septembar

Najgori dan: 12. septembar

Strelac 22.11 – 21.12

Posao – Moraćete da radite nekoliko različitih poslova. Ako uspete da izbegnete probleme, posebno one u finansijskim poslovima i u odnosima sa nadređenima, obavljeni posao će vam omogućiti da napredujete.

Ljubav – Osoba koju ćete upoznati preko prijatelja neće vas osvojiti na prvi pogled, već će vam vremenom postati sve draža. Ako imate simpatiju koju ste upoznali na letovanju, a deli vas kilometar udaljenosti, nije isključeno da otputujete da je vidite.

Zdravlje – Osećaćete umor i nervozu, pa ćete slobodno vreme radije provoditi u samoći. Ponekad ćete osetiti potrebu za akcijom, da biste se sledećeg povukli. Vodite računa o svojim hroničnim bolestima!

Najbolji dan: 12. septembar

Najgori dan: 9. septembar


Jarac 22.12 – 20.1

Posao – Puni ste energije. Putovanja, kontakti sa udaljenim gradovima i rešavanje pravnih pitanja su odlični aspekti za vas. Ne propustite priliku da odete na seminar ili obuku u inostranstvo.

Ljubav – Nalazite se u nedelji bračnih nesuglasica. Vaš partner će kritikovati vaše misli i stavove o životu, braku i deci. Izvesna je i želja za promenama i flertovanjem. Samci će težiti simpatijama – možda je bolje prepustiti inicijativu drugoj strani.

Zdravlje – Nećete biti u punoj formi, pa će vašem telu biti potrebno dosta odmora i sna. Ako imate zdravstvenih tegoba, ne pokušavajte da ih sami lečite, već potražite medicinsku pomoć.

Najbolji dan: 13. septembar

Najgori dan: 10. septembar

Vodolija 21. 1. – 18. 2.

Posao – U centru pažnje biće nasleđe, stanja na bankovnim računima i posedovanje tuđe imovine. Imaćete dovoljno snage da radite na više poslova istovremeno i privedete ih kraju.

Ljubav – Zaljubljivanje bi moglo da vam se desi u drugom gradu, na putovanju ili upoznavanju osobe sa kojom ste u poslovnom odnosu. Slična interesovanja i pogledi na život će vas spojiti. Neće biti napetosti kod onih koji su u vezi ili braku.

Zdravlje – Odlikovaće vas jak imunitet i zadovoljavajuća zdravstvena situacija. Vedri ste i uvek spremni za druženje. Moguće su manje pritužbe na varenje ili kičmu.

Najbolji dan: 11. septembar

Najgori dan: 8. septembar


Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Nepovoljan uticaj Merkura izlaže vas povećanim naporima i izazovima, posebno u međuljudskim odnosima. Budite oprezni sa izjavama. Obaveze će se povećati, pa ćete biti zatrpani i pritisnuti rokovima.

Ljubav – Mogli biste da se borite sa partnerovom ljubomorom, koja će biti veliki kamen spoticanja u vezi. Potrošićete mnogo energije dok ne steknete njegovo poverenje. Samci bi mogli da pronađu novu simpatiju u svom krugu prijatelja.

Zdravlje – Objavite rat štetnim navikama jer ćete biti dovoljno jaki i odlučni da se držite svojih odluka. Ali moguć je izraženiji pad koncentracije, a zabrinuće vas i neki događaji na radnom mestu.

Najbolji dan: 9. septembar

Najgori dan: 12. septembar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *