Javni uvid u Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR-a područja solarne elektrane ,,Mineco 1″ i PDR-a ,,Poljanica“


Grad Vranje oglašava

Javni uvid u

Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR-a područja solarne elektrane ,,MINECO 1“ u KO Vlase i KO Gradnja, na teritoriji grada Vranja na životnu sredinu

i

Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR-a vetroelektrane ,,Poljanica“ u KO Trstena, KO Roždace, KO Dobrejance i KO Stance, na teritoriji grada Vranja

Javni uvid u Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Planova detaljne regulacije područja solarne elektrane „MINECO 1“ u KO Vlase i KO Gradnja i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Plana detaljne regulacije vetroelektrane „POLjANICA“ na delu katastarskih opština Trstena, Roždace, Dobrejance i Stance na teritoriji grada Vranja, na životnu sredinu održaće se u periodu od 27. JULA 2024.godine do 25. AVGUSTA 2024.godine u trajanju od 30 DANA, svakog radnog dana u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje, ulica Ive Lole Ribara broj 1, I sprat, u vremenu od 11.00 do 13.00 časova, gde će biti obezbeđena stručna pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja pojedinih rešenja i eventualnog davanja primedbi na izveštaje. Izveštaji o strateškoj proceni uticaja biće izloženi i na zvaničnoj internet stranici Gradske uprave grada Vranja.

Fizička i pravna lica primedbe na Izveštaje o strateškoj proceni uticaja mogu podneti isključivo u pisanoj formi na pisarnici Gradske uprave Grada Vranja Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Vranje u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 25.08.2024. godine.

Javna rasprava povodom izrade Izveštaja o strateškoj proceni uticaja planova održaće se u toku javnog uvida u UTORAK 27.08.2024.godine sa početkom u 11.00 časova u velikoj sali Skupštine Grada Vranja.

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Javni uvid u Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR-a područja solarne elektrane ,,Mineco1″ i PDR-a ,,Poljanica“

Javni uvid u Izveštaj o strateškoj proceni uticaja PDR-a područja solarne elektrane ,,Mineco1″ i PDR-a ,,Poljanica“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *