Obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta ,,Izgradnja pogona za proizvodnju kartonske ambalaže“

Grad Vranje – Gradska uprava grada Vranja, Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine obaveštava zainteresovane organe, organizacije i javnost da je podnet Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu Projekta:

  1. Izgradnja pogona za proizvodnju kartonske ambalaže u Ul. Omladinskih brigada, na KP br. 6281/2 KO Vranje 1, na teritoriji grada Vranja. Nosilac projekta je „MINEM-CARGO PACK“ D.O.O., Ul. Omladinskih brigada broj 15, 17500 Vranje.

Uvid u podatke, obaveštenja i dokumentaciju iz zahteva nosioca projekta može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine, u Vranju, u Ul. Ive Lole Ribara br. 1, u kancelariji br. 2, u periodu od 05. 07. 2024. –15. 07. 2024. godine, u vremenu od 10.00 – 13.00 časova.

Molimo vas da, u roku od 10 dana od dana oglašavanja ovog obaveštenja, dostavite mišljenje o zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu ovom nadležnom organu.

Obaveštenje se objavljuje na osnovu člana 10. stav 1. i 2. i člana 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Sl. glasnik RS“, br. 135/04 i br. 36/09).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *