Ishod sedmog dana na EP u fudbalu


Prvi meč u ovom danu, i drugog kola C grupe, odigrale su selekcije Srbije i Slovenije. Meč nije išao onim tokom koji su navijači Srbije očekivali, pa je tako Slovenija od 69. minuta meča vodila sa 1:0 sve do poslednje sekunde nadoknade vremena kada je Srbija izjednačila golom Luke Jovića. Ovaj rezultat više odgovara reprezentaciji Slovenije ali biće neizvesno do kraja grupnog dela talmičenja.

Drugi meč dana u grupi C igrale su reprezentacije Engleske i Danske. Verovali ili ne, ali i ovaj meč je završen istim rezultatom 1:1. Ovakav ishod komplikuje stanje na tebeli u ovoj grupi i neizvesnost ko će pored Engleske proći u narednu fazu takmičenja.

Posle drugog kola u grupi C Englezi su na prvom mestu sa 4 boda, slede Danska i Slovenija sa 2 i Srbija sa jednim bodom.

U terminu od 21.00 čas igrale su ekipe Italije i Španije. Meč drugog kola grupe B završen je minimalnom pobedom Španije sa 1:0. Stanje na tabeli ove grupe posle drugog kola je sledeće, Španija je prva sa 6 bodova, sledi Italija sa 3, i Albanija i Hrvatska sa po jednim bodom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *