Sastanak direktora Mitrovića sa predsednicom opštine Arditom Sinani

V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović i predsednica opštine Preševo Ardita Sinani svečano su uručili danas ugovore stipendistima iz Preševa.

Ardita Sinani i Nenad Mitrović uručili su ugovore o stipendiranju za četiri studenkinje, koje će primati 30.000 dinara mesečno do kraja akademske 2024/2025. godine. Ovaj gest je ne samo materijalna podrška, već i podstrek mladim ljudima da nastave sa svojim uspesima.

Čestitam vam na zasluženoj stipendiji. Ovo je samo početak vašeg puta ka velikim dostignućima. Vaš uspeh je potvrda vaše posvećenosti i vrednog rada, i siguran sam da vas očekuju još veći uspesi“, izjavio je Mitrović, ohrabrujući studente da nastave istim žarom na svom akademskom putu.

Po uručenju ugovora o stipendiranju, Ardita Sinani i Nenad Mitrović su održali zajednički sastanak.

Sastanak je bio veoma konstruktivan i odvijao se u prijateljskoj atmosferi, što je odličan pokazatelj dobre saradnje.

Tokom sastanka razgovaralo se o aktuelnim administrativnim i komunalnim problemima, uz dogovor da se njihovo rešavanje intenzivira u narednom periodu. Mitrović je najavio da će Služba Koordinacionog tela pojačati svoje aktivnosti kroz redovne sastanke sa predsednicima i predstavnicima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, što predstavlja korak ka unapređenju uslova života u ovim opštinama.

Posebno je istakao značaj projekta Industrijske zone, koji je prepoznat kao važan za privredni razvoj regiona i naglasio podršku koju ovaj projekat ima od strane Službe Koordinacionog tela. „Vlada Republike Srbije i Služba Koordinacionog tela ostaju čvrsto posvećeni rešavanju svih izazova i unapređenju kvaliteta života svih građana“, poručio je Mitrović, pokazujući posvećenost daljem razvoju tri opštine.

Uručenju stipendija i sastanku prisustvovali su i predstavnici Službe Koordinacionog tela i opštine Preševo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *