Nedeljni horoskop od 29. septembra do 5. oktobra 2024. godine

U narednim danima Ovan bi trebalo da povede računa o zdravlju, Blizanca i Raka čeka sreća u ljubavi, Škorpija bi trebalo da se opusti i više odmara.

Ovan 21. 3 – 20. 4.


Posao – Pazite na svoje ponašanje kako ne biste stekli neprijatelje nekom nepromišljenom izjavom. Pojedinci rade sitne nestašluke iza vaših leđa. Ne dozvolite sebi da se nervirate, iako vam je teško da se smirite.

Ljubav – Ako ovaj period shvatite kao koristan za razjašnjavanje odnosa, postavićete dobre temelje za buduće mirnije vreme. Dramatični obrti u ljubavi potpuno će vas uveriti u odanost vašeg partnera, pa nemojte preterivati u potrazi za dodatnim dokazom.

Zdravlje – Nezdrava ishrana, alkohol i cigarete brzo će ostaviti trag u vidu poremećenog varenja, ali i u vidu nervoze i otežanog spavanja. Pripadnice znaka mogle bi da imaju ginekološke probleme.

Najbolji dan: 29. septembar
Najgori dan: 2. oktobar

Bik 21. 4. – 21. 5.


Posao – Pred vama je nedelja prekovremenog rada, važnih sastanaka i rada na novim projektima. Možete privremeno da promenite svoje radno mesto, odnosno da se bavite poslovima za koje inače niste odgovorni.

Ljubav – Povremena pogrešna izjava ne bi trebalo da bude uvod u svađu – shvatite da se razlike dopunjuju. Samci će morati da sačekaju da se ljubav rasplamsa. Za sada postoje neke prepreke, ali vreme će pokazati da li se čekanje isplatilo.

Zdravlje – Sa jakim imunitetom izbeći ćete sve sezonske viroze i prehlade, a vreme najradije provodite baveći se fizičkim aktivnostima. Bićete dobro raspoloženi, ali biste mogli da imate manjih problema sa nesanicom.

Najbolji dan: 1. oktobar
Najgori dan: 5. oktobar

Blizanci 22. 5 – 21. 6.


Posao – Pravo je vreme za poslove u vezi sa dizajnom, slikanjem, pisanjem pesama, plesom i za isticanje u javnosti. Mnogo posla i obaveza podići će vam samopouzdanje, pa ćete postati borbeniji. Ali takođe ćete biti pod stresom.

Ljubav – Bićete potpuno oslobođeni sumnji i strahova. Bez grčeva i nepotrebnih kalkulacija prihvatićete nove događaje i nove ljubavi. Sigurno ćete imati više mogućnosti za senzualna zadovoljstva, flertovanje i unapređenje odnosa sa voljenom osobom.

Zdravlje – Dani su pogodni za obavljanje složenijih lekarskih pregleda. Ako planirate operaciju, sve će proći dobro. Dobar položaj Merkura će biti zaslužan za vaše odlično raspoloženje i energiju.

Najbolji dan: 3. oktobar
Najgori dan: 30. septembar

Rak 22. jun – 22. jul


Posao – Merkur u Vagi će vas naterati da trošite energiju i pravite pogrešne poteze. Mogli biste da predvidite neke važne detalje, zanemarite korisne savete ili propustite poslovne prilike.

Ljubav – Ono što vam je najpotrebnije u životu, nežnost i ljubav, dobićete u velikim količinama. Bićete romantični i skloni sentimentalnom sanjarenju. Večernji izlasci će biti uzbudljivi i pružiti vam priliku da upoznate neka nova lica, a možda i nekoga ko će vam sve više značiti. Piše 24sata/hr.

Zdravlje – Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi da naruše zdravlje, pa se preporučuje uzimanje vitaminskih suplemenata i voća. Stariji pripadnici znaka mogli bi da imaju problema sa varenjem.

Najbolji dan: 5. oktobar
Najgori dan: 2. oktobar

Lav 23. 7. – 22. 8.


Posao – Očekuju vas veliki preokreti, pa je moguća veća plata ili prelazak na višu poziciju. Puni ste kreativnih ideja i spremni na promene, tako da možete postići čitav niz poslovnih uspeha.

Ljubav – Očekuju vas emocionalne sumnje. Sumnjaćete u iskrenost poslatih osećanja. Umesto da se hvatate za svoje negativne misli, radije počnite da rešavate porodične i stambene probleme i zategnute odnose sa roditeljima.

Zdravlje – U odličnom ste stanju i ritam aktuelnih dešavanja vam u potpunosti odgovara. Posvetićete mnogo vremena sebi i svojim potrebama, tako da nećete požaliti novac uložen u razne kozmetičke proizvode ili tretmane.

Najbolji dan: 29. septembar
Najgori dan: 5. oktobar

Devica 23. 8. – 22. 9.


Posao – Na poslovnom planu sve će ići kako treba, ali kolotečina bi mogla da vas uspava. Budite ličnost od akcije! Neće vam trebati previše vremena ili energije da napredujete.

Ljubav – Dani su povoljni za donošenje emotivnih odluka, pa ako niste zadovoljni partnerom, pravi je trenutak da ga upozorite na njegove mane. Samci – putovanja, slučajni susreti, bliski rođaci ili telefonski poziv biće izvori vašeg emotivnog užitka.

Zdravlje – Vodićete izuzetno aktivan život i nećete imati vremena da razmišljate o problemima i brigama. Ali vaše telo može posustati pred tempom koji ste sami sebi nametnuli. Ne zaboravite da se odmorite i vodite računa o osetljivom varenju.

Najbolji dan: 30. septembar
Najgori dan: 4. oktobar

Vaga, 23. septembar – 22. oktobar.


Posao – Napredovaćete u intelektualnom radu. Šefovi, kolege i kupci su skloni vama, tako da ćete uspešno sarađivati i komunicirati sa njima. Vaša kreativnost i sklonost improvizaciji sve više dolaze do izražaja.

Ljubav – Venera, koja boravi u vašem polju novca, usmeriće vaša emotivna interesovanja ka ljudima koji vam mogu ponuditi materijalnu i moralnu sigurnost, ali i onima koji žude za trenucima opuštanja, zabave i smirenog, prijatnog razgovora.

Zdravlje – Neće vas zanimati fizičke aktivnosti, ali ćete više voleti da budete lenji i uživate u dobrom zalogaju. Stoga, neće biti iznenađujuće ako ove nedelje nabacite nekoliko kilograma viška. Držite se dalje od masne i pržene hrane.


Najbolji dan: 3. oktobar
Najgori dan: 1. oktobar

Škorpija 23.10 – 21.11.


Posao – Ako imate poslovnih problema, verujte svojim procenama i intuiciji. Udaljite se od drugih ljudi jer će vam izolacija i proučavanje sebe omogućiti da razumete gde ste pogrešili i kako treba dalje da postupate.

Ljubav – Očekuje vas ljubavni zanos jer ćete maksimalno iskoristiti ljubavne prilike. Neki od vas će se suočiti sa neplaniranom, ali željenom trudnoćom, odlučiti da svoju ljubav krunišu brakom ili veridbom ili iznajmite stan i započnete zajednički život.

Zdravlje – Učinite nešto lepo za sebe i razveselite se. Odlazak na masažu ili novu frizuru vratiće vam poljuljano samopouzdanje. Ne zanemarujte društveni život i što manje vremena provodite kod kuće.

Najbolji dan: 5. oktobar

Najgori dan: 3. septembar

Strelac 22.11 – 21.12


Posao – Pravo je vreme za realizaciju poslovnih ideja, sklapanje partnerstava i potpisivanje ugovora. Sreća će vas pratiti na polaganju ispita, u trgovini i u finansijskim poduhvatima. Ostvarite svoje željene planove sada.

Ljubav – Ne razmišljajte o prošlosti, oprostite sebi i onim partnerima koji su vas povredili. Okrenite se budućnosti, otvorite se ljubavi, započnite nešto novo ako niste zadovoljni starim. Smanjite svoje poslovne obaveze i posvetite više pažnje porodici.

Zdravlje – Provodite što više vremena na svežem vazduhu. Ništa vas neće bolje razveseliti od lagane šetnje u prirodi. Veoma ste izdržljivi, ali i skloni preterivanju, pa se čuvajte nezgoda i povreda.

Najbolji dan: 30. septembar
Najgori dan: 1. oktobar

Jarac 22.12 – 20.1


Posao – Solidni poslovni izgledi će vam dati priliku da se potvrdite kao lider i budete podrška drugima u teškim vremenima. Vaša prednost je u tome što znate kako da ustanete i kada stvari nisu idealne.

Ljubav – Nešto slabije raspoloženje i emocionalna nestabilnost nisu pravi temelj za ljubavni uspeh. Nemojte žuriti u nove veze pre nego što se emocionalno udaljite od bivšeg partnera i raščistite stvari sa sobom. Samci će doživeti iznenadni i strastveni flert.

Zdravlje – Mogući su problemi sa nadimanjem ili bolnim i otečenim nogama. Krećite se više i nosite anatomske cipele. Vaša koncentracija će biti odlična, ali ćete se fizički žaliti na umor i osećaj iscrpljenosti.

Najbolji dan: 30. septembar
Najgori dan: 4. oktobar

Vodolija 21. januar – 18. februar


Posao – Mogli biste uspešno promovisati rezultate svog rada, dobiti nagradu za efikasnost ili uspešno iskazati svoj kreativni potencijal. Nesebično ćete pomagati svojim kolegama i istovremeno proširiti svoje životne horizonte.

Ljubav – Trezveno ćete definisati svoje ljubavne želje i pravilno usmeriti svoju emocionalnu energiju. Otvoreno ćete reći partneru šta zamerate – jednostavno više nećete želeti da ćutite. Ovakvi potezi će doprineti harmoniji i uneti potrebnu dubinu u vaš odnos.

Zdravlje – Puni samopouzdanja i energije briljćete u svim vrstama fizičkih aktivnosti. Nećete pogrešiti ako se usudite da kupite novu garderobu. Osvežena slika će još više podići vaš optimizam.

Najbolji dan: 2. oktobar
Najgori dan: 29. septembar

Ribe 19. 2. – 20. 3.


Posao – Zabrinjavaju vas pitanja organizacije rada, odnosa sa saradnicima i sigurnosti posla. Osećaćete da niko ne može doneti ispravne odluke osim vas samih, pa biste mogli postati previše opterećeni odgovornostima.

Ljubav – Spremni ste da prihvatite ulogu roditelja ili supruge. Neki od vas će shvatiti da ste čeznuli za pogrešnom osobom, a drugi će se čvršće povezati sa postojećim partnerom. Mnoge stvari će doći na svoje mesto – osetićete veliko olakšanje.

Zdravlje – Vaše zdravlje će biti dobro. Favored Mars se pobrinuo da budete odlično raspoloženi, pa ćete se rado odazivati pozivima na žurke, druženja i izlaske. Ako u kući imate stariju osobu, bićete zabrinuti za njegovo zdravlje.

Najbolji dan: 5. oktobar
Najgori dan: 1. oktobar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *